Vuoden Turhin Julkkis 2004 on valittu.

Ääniä Turhat Julkkikset ry:n perinteikkäässä nettiäänestyksessä annettiin kaikkiaan 57 714 kappaletta.

Tittelin sai Mi Grönlund. ( Äänimäärä 34218).

 

 

·                    31-vuotias näyttelijä on esittänyt Levottomat 3 -elokuvan päähenkilöä, seksiin addiktoitunutta Jonnaa -  joka on urallaan menestyvä kolmekymppinen perheenäiti ja  pettää siinä miestään sen minkä ehtii.  Mi itse pitää itseään  hyvinkin vanhoillisena näissä asioissa ja tuomitsee uskottomuuden.Tunnettuisuutta lisäsi rooli Kansallisteatterissa Juha Lehtolan näytelmässä Othellohyrrä.

·                     Teatterikorkeakoulusta valmistuneelle Mille tämä oli ensimmäinen rooli valkokankaalla. Uudestakaupungista kotoisin oleva uunituore näyttelijä harrastaa vapaa-aikanaan joogaa, pilatesta, tanssia, lukemista, elokuvia ja musiikkia.

 

 

Toiseksi sijoittui Janne Myllymäki äänimäärällä 13326.

Myllymäki niitti kuuluisuutta, kun äYKV:n pesäpallojaosto otti vanhat keinot käyttöön varainhankintaan. Jaosto osti remontointikunnossa olevan 62 neliön kaksion Seinäjoelta Ruukintieltä, pesäpallostadionin takaa. Kökkätyöllä etenevän projektin jälkeen asunto myydään eteenpäin.

 

 

ja kolmanneksi raskaana oleva silikonijulkkis Janita Janatuinen 2388  äänellä.

 

Varastotyöntekijänä työskentelevälle Janita Janatuiselle on tehty kolme rintaleikkausta, ja kumpaankin rintaan on asennettu 7,5 desilitran implantit. Hänen toinen rintaleikkauksensa epäonnistui täysin. Rinnoista katosi tunto, sillä hermot menivät poikki. Kolmaskin leikkaus oli pettymys, sillä pyöreä implantti näytti epäluonnolliselta.
- En varmaan koskaan pysty imettämään. Rinnat ovat koko ajan kipeät, ja seksielämä on tietysti huonontunut .

 

Janitalle ulkonäkö on ollut tärkeää jo pienestä asti ja Iltiksen mukaan  hän on  meikattu jopa silloin, kun vie roskia ulos!

 

 

Kyläkauppias Vesa Keskinen Tuurista sai 1273 ääntä.

 

Onko Keskinen vuoden 2005 eli seuraava valinta, jää nähtäväksi?! 

Julkisuuteen itse pyrkivät salarakkaat ja jotkut muut tahot olivat äänestäneet tokikin itse itseään, mutta heidän nimiään emme itseämme kunnioittavana yhdistyksenä suostu lausumaan. TuJu ilmoittaa Turhan Julkkiksen vuosittain aprillipäivänä ja  toimittaa omaa verkkojulkaisua, jossa lisää faktaa ja fiktiota julkisuuden henkilöistä. Lisäksi TuJu pyrkii edistämään mediakriittistä ja -kasvatuksellista toimintaa.

 

Onnea ja menestystä kisassa menestyneille ja julkisuisuushakuista loppuvuotta toivottaen:

 

 

Turhat Julkkikset r.y.